Ny poddserie

Efter en lång frånvaro på grund av min höftoperation så är jag nu tillbaka med en ny poddserie. Där jag vill ge dig inspiration, verktyg och coachning för att du ska se ditt eget värde, väcka det feminina, gudomliga inom dig. Att du helt enkelt ska finna din inre gudinna, hon som är du, din inre röst, kraft, kompass och visdom.

Min önskan med den här poddserien är att du ska känna dig uppladdad, inspirerad och som en stark kraftgudinna. Så känner du att det är dags att fylla på din kraft, stärka din självkänsla och börja leva ditt liv på det sätt som du önskar så häng med.

I det första avsnittet pratar jag om att tillåta sin feminina energi ta plats i sitt liv, att väcka det gudomliga feminina inom dig.

Vi har levt mycket i den maskulina energin som står för att göra medans den feminina energin står för att vara. Självklart behöver vi en balans mellan dessa.

Men jag vill inspirera dig till att leva ett liv väglett av din egen längtan och lust istället för att

leva ditt liv från en plats av måsten och borden.

Många lever idag mycket uppe i huvudet från den maskulina och prestationsinriktade energin, men hur skulle det kännas om du kunde landa i din kropp och omfamna allt det som är din inre kvinna, din inre gudinna?

Ett liv där du är avslappnad, lever ditt liv utifrån den du själv är och finner din passion, det som får ditt hjärta att sjunga?

Hur mycket anpassar du ditt liv idag efter andra människors normer, efter det som är nedärvt från tidigare generationer? I stället för att skapa dig det liv som känns helt i linje med dig själv, din passion och dina önskningar.

Den feminina kraften är välkomnande, tillåtande och förstående. Den är också rotad i nuet, där hjärtat kan vara öppet och sårbart. Så unna dig stunder av stillhet och tystnad så att du kan få kontakt med din inre kraft, din inre gudinna som kan vägleda dig till en härlig läkning djupt in i din själ. Så att du lättare kan höra den där inre vägledningen som vill dig väl. Din inre kompass i vardagen.

Eftersom jag älskar att arbeta med gudinnorna och deras vibration, vill jag skicka med dig en gudinna som verkligen kan inspirera dig med hennes styrkor och energi. Så att du lättare kan ta till dig mer av den feminina energin. Kärleken och den kvinnliga skönhetens gudinna Venus. Hennes motsvarighet i den grekiska mytologin är Afrodite. Jag känner att dessa två gudinnor representerar mycket av det jag vill förmedla till dig i den här texten. Den ultimata feminina kraften. Att tillåta oss att bara vara, lyssna inåt och njuta fullt ut varje dag. Se på vårt liv med tacksamhetens ögon.

Istället för att bara klappa oss själva på axeln när vi har presterat något så är det hög tid att klappa oss själva på axeln när vi har givit oss själva tid till att ta reda på vilka vi i sanning är och gör saker som tar oss närmare den inre friden, livets flöde. För mig handlar det också om att omfamna och få in mer av de feminina styrkorna såsom passion, lust, lugn och ro.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *