Readings

OBS! Jag kommer att höja mina priser 1/7 2024

Dessa readings erbjuder jag:

Gudinnekraft

Ett coachande samtal där vi gör en tidslinjeläsning för det som blockerar ditt energiflöde och hindrar dig från att leva din fulla potential just nu. Vi tittar på vad som är din inre gudinnas önskningar för dig och vad gudinnorna har för meddelande till dig här och nu. Jag aktiverar även din inre gudinna.

Den här readingen tar ungefär 2 timmar, görs både på plats och på telefon.

2200:-

Personlig gudinnereading

Vad vill gudinnorna förmedla till dig här och nu?

Pris 700:-

Energistödjare

I den här readingen så läser jag av dina chakran, din balans mellan din maskulina och feminina sida och din energi här och nu. Jag ger dig sedan tips på vilka färger och former du kan använda för att stödja dina energier så att du kan komma närmare att leva din inre gudinna.

Pris 1100:-

Denna sker på distans och genom att du mailar mig ett foto på dig och jag mailar tillbaka läsningarna i form av en PDF

Soulstyling by Marina Thorzelius

I den här readingen använder jag mig av mina kunskaper och erfarenheter som skönhetsstylist men även de som esoterisk rådgivare.

Jag baserar den på den erfarenhet och kunskap som jag har från att jobba inom skönhetstyrket i över 40 år men låter även min esoteriska kunskap ha en stor del.

Det är kunskap jag skaffat mig genom erfarenhet, massor av kurser och lästa böcker men jag litar även på det som kommer till mig när jag fokuserar på en kvinnas energier. Där jag får till mig färger och former som stödjer dig här och nu.

Jag har även med tarotkorten för att se dina utmaningar den närmaste tiden och hur du kan stödja dig själv där med färg och form.

Så detta är en helt unik reading om hur du kan använda dig av din garderob, sminkväska, smycken mm för att ge dig själv den allra bästa healingen och stödet i din personliga utveckling här och nu.

Den nya tidens mode och skönhet.

Du skickar mig foton på dig själv där jag tydligt kan se din kroppsform och ansiktsform och jag gör soulstylingen baserat på dessa samt dina energier som jag läser av från fotona.

Pris 1900:-