Readings

Dessa readings erbjuder jag:

Personlig gudinnereading

Vad vill gudinnorna förmedla till dig här och nu?

Pris 500:-

Energistödjare

I den här readingen så läser jag av dina chakran, din balans mellan din maskulina och feminina sida och din energi här och nu. Jag ger dig sedan tips på vilka färger och former du kan använda för att stödja dina energier så att du kan komma närmare att leva din inre gudinna.

Pris 700:-

Denna sker på distans och genom att du mailar mig ett foto på dig och jag mailar tillbaka läsningarna i form av en PDF

Soulstyling by Marina Thorzelius

I den här readingen använder jag mig av mina kunskaper och erfarenheter som frisör och skönhetsstylist men även de som esoterisk rådgivare.

Jag baserar den på den erfarenhet och kunskap som jag har från att jobba inom skönhetstyrket i snart 40 år men låter även min esoteriska kunskap ha en stor del.

Det är kunskap jag skaffat mig genom erfarenhet, massor av kurser och lästa böcker men jag litar även på det som kommer till mig när jag fokuserar på en kvinnas energier. Där jag får till mig färger och former som stödjer dig här och nu.

Jag har även med tarotkorten för att se dina utmaningar den närmaste tiden och hur du kan stödja dig själv där med färg och form.

Så detta är en helt unik reading om hur du kan använda dig av din garderob, sminkväska, smycken mm för att ge dig själv den allra bästa healingen och stödet i din personliga utveckling här och nu.

Den nya tidens mode och skönhet.

Du skickar mig foton på dig själv där jag tydligt kan se din kroppsform och ansiktsform och jag gör soulstylingen baserat på dessa samt dina energier som jag läser av från fotona.

Pris 1700:-