Gudinnecoachning Juli 2018

 

Den här perioden handlar om allas rätt att få känna sig vackra, att få duga precis som man är. Att kunna slappna av i nuet och bara vara. Få känna att allt är precis som det ska vara här och nu. Du behöver inte prestera för att få duga utan du duger genom att bara finnas till.

Sitt ner en stund varje dag, andas och fokusera på kärleken i ditt hjärta. Det behöver bara vara 2 minuter men kan göra under för dig. Känn hur hjärtat expanderar av kärlek till dig själv. När du gör det kommer du märka att du får lättare att lyssna till ditt hjärtas röst och att du inte dömer dig själv och andra lika lätt.

 

SOULSTYLING:

Att arbeta med att balansera sina chakran hjälper dig i din väg att älska dig själv.

Det finns 2 chakran som du kan jobba speciellt med att balansera kring detta tema.

 

SKÖNHET GENOM BASCHAKRAT:

När du har balans i detta chakra och en god kontakt med det så har du även en god kontakt med din kropp. Börja med att skapa en god kontakt med din kropp. Detta vackra och fantastiska tempel som din själ har valt att bo i detta jordeliv. Ta hand om kroppen på alla bästa sätt för just dig och uppskatta den för det fantastiska tempel den faktiskt är. Då kommer du närmare den och skapar en god kontakt som får dig att förstå hur just din kropp fungerar som bäst och vad den mår bra av. Ge dig en liten stund där du bara lyssnar in vad din kropp behöver just idag. Ibland kanske den bara behöver få vila i stället för att prestera något som ditt ego kanske vill göra. Att ge dig tid att lyssna inåt gör ditt bättre på att höra skillnad på vad ditt hjärta, din själ önskar och vad som är egots röst, vad den tycker att du borde göra.

Tänk på att varje kropp är unik, det är bara din kropp som kan tala om för dig vad den mår bra av just nu. Så öva på att lyssna in och ha tillit till att det du känner är rätt för just dig.

Så mitt tips är att varje dag stanna upp i 5 minuter, lägga dig raklång i sängen och känna in varje kroppsdel. Hur känns fötterna, vaderna, knäna osv. Finns där spänningar? Eller känns det som livsenergin flödar fritt i varje kroppsdel? Om inte vad skulle den kroppsdelen behöva just nu? Om du tränar på detta kommer du att skapa en helt ny kontakt med din kropp där den klart och tydligt ger dig signaler om dess behov. Du kommer lättare och lättare kunna tyda dem. Du skapar helt enkelt en god kontakt med ditt fantastiska tempel som ska bära dig genom detta livet.

Färgen på baschakrat är röd, så att omge dig med den färgen är positiv när du arbetar med detta chakra. Du kan med fördel använda dig av smycken av granat, blodsten, hematit, tigeröga och rökkvarts.

 

SKÖNHET GENOM SOLARPLEXUS CHAKRAT

Detta chakra sitter vid solarplexus och förknippas med din relation till dig själv. När energin flödar fritt i detta chakra så uppstår självförtroende, självrespekt, styrka, handlingskraft och livsglädje. Så ett balanserat chakra här ger oss kraften att acceptera oss själva precis som vi är. Dess färg är gul. Så använd dig av starka och vibrerande färger som innehåller gult och välj snitt på kläder som får dig att känna dig styrkt. Här kan du även med fördel använda dig av smycken av aventurin, gul citrin och topas.

 

RECEPT FÖR BASCHAKRAT:

Baschakraboll:

 

3 dl mandel

3 msk rödbetspulver

5 msk raw cacao

1 msk vaniljpulver

8 st stora urkärnade dadlar

4 msk kokosolja

1 nypa caynnepeppar

 

Kör mandlar i matberedaren till ett fint mjöl. Tillsätt resten av ingredienserna och kör till en jäms smet.

Forma bollar och rulla i lingonpulver.

 

SOLARPLEXUS Saffransbollar:

 

1,5 dl cashewnötter

2 dl mandel

1 msk vaniljpulver

1 förp saffran, 0,5 g

15 st urkärnade dadlar

2 msk kokosolja

 

1 förp vit choklad

 

Mixa nötterna i matberedaren till ett fint mjöl. Tillsätt resterande ingredienser. Forma till bollar som du doppar i smält vit choklad.

 

Recepten är kanaliserade till mitt recepthäfte, Fika dig snygg- chakrabalans

 

 

KRAFTEN I DIN SKÖNHET KOMMER INIFRÅN

FRÅN DIN INRE ENERGI OCH BALANS.

CHAKRAN I BALANS ÄR NYCKELN TILL DIN LIVSENERGI, SKÖNHET OCH LIVSKVALITET

GENOM ATT FÅ BALANS I DINA CHAKRAN OCH VAD DE REPRESENTERAR SÅ FÅR DU EN STOR KRAFT I DIN EGEN SKÖNHET.

 

Periodens Gudinna:Afrodite

 

Kärlekens, lustens och skönhetens Gudinna. Hon vill hjälpa kvinnor att känna sig bekväma i sina egna kroppar och sin sexualitet. Att låta den dynamiska skönheten komma fram och vårda dess kraft. Hon säger: Lev ut och älska din kvinnlighet, dansa och smycka dig själv. Hon vill få oss att älska och se vår egen skönhet och uppleva det med alla sinnen.

 

Så sätt på dig något gult och måla läpparna röda och njut av sommaren och din eegen skönhet!

 

För dig som vill läsa mer om Soulstyling och chakrabalans så kan du beställa mitt Soul Beauty Magasin, specialnummer Soul Styling 150:-, skicka PM.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *