Gudinnecoachning 14-31/5

 

 

Nu är Gudinnecoachningen tillbaka.

 

Nu är vi inne i en period då det är viktigt att vända oss inåt och lyssna till vårt hjärtas önskningar. Att våga ta en kort paus varje dag då du lyssnar inåt.

Lyssnar till vad du mår bra av

Lyssnar till vad din sanna önskan är, den förändras och din önskan idag är kanske inte den samma som igår.

Våga vara öppen för vad som kommer.

Låt din sanning vara just din sanning och inte någon annans.

Våga tro på och agera efter att du kan göra det du själv vill och att lyckas med det.

 

Var beredd på att aktiviteter och relationer som du tidigare har njutit av kan vara på väg att förändras på grund av att du blir mer medveten om vilka energier som du omger dig med. Och vilka energier som du vill ha i ditt liv för att utvecklas till att bli ditt sanna jag.

Våga ta emot de nya utmaningarna som kommer in i ditt liv. Du har vad som behövs för att våga. Ge och ta emot med ett tacksamt hjärta. När du vågar följa ditt hjärta så inspirera du och hjälper även andra till att göra detsamma.

 

Periodens övning: Tänk positiva tankar om dig själv, ditt liv och att du kan leva ditt drömliv. Ägna en kort stund varje dag att se framför dig det liv som du vill leva och känn känslan av att du är där. Be om vägledning för ditt nästa steg. Du behöver inte veta exakt hur du ska leva ditt drömliv, släpp kontrollen och låt det som kommer komma på det bästa sätt för just dig. Du kan använda dig av affirmationer, måltavlor mm för att förtydliga vad dina drömmar och mål är.

Vem vill du vara?

Vilken person vill du utvecklas till?

 

Kom ihåg att skratta och gör saker i glädje varje dag så att du håller dina energier höga.

 

Periodens Soulstyling:

Nu tar jag hjälp av den orange färgen för att njuta av livet till fullo. Jag känner hur jag är i samklang med mina egna känslor.

 

Periodens Gudinnor att inspireras av:

Rhiannon:

Hon vill påminna oss om att vi har en magisk kraft inom oss som vi kan använda oss av för att få våra drömmar att besannas. Hämta din kraft i din kontakt med naturen. Se månen, solens och stjärnornas ljus väcka dina inre krafter till liv. Fokusera på din önskan och inte på rädsla.

 

Lakshmi:

Denna hinduiska Gudinna står för skönhet, överflöd och rikedom. Hon påminner oss att se oss själva som perfekta och vackra som vi är. Att sluta oroa oss eller att känna rädsla. När vi inser att allt är precis som det ska vara då öppnas flödet i livet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *