Färgvibration för september

När jag läser av energin för vad den stora massan behöver för färgvibrationer för september månad så dyker färgen orange upp. Allt från den milda aprikosa till mörkare rostfärg.

Jag har redan börjat plocka in lite av den orangefärgen i min inredning. Filt, kuddar i orange toner och lite gamla flaskor i orange/ bruna toner.

Orange är en välkomnande, glad och social färg. Och det har jag fått fram mycket i läsningar jag gjort nyligen att den här hösten är det viktigt att bjuda in och umgås med människor som du får skratta mycket med och ha dom där samtalen som hjälper dig att komma vidare. Att fira det du kan fira och verkligen se till att det blir en härlig september på alla vis. Det känns viktigt att vi håller glädjen och livsglädjen hög och det kan verkligen den orange färgen hjälpa oss med. Orange står också för mod, hoppfullhet, energi, glädje, gemenskap och vänskap.

Den väcker varma känslor och en stämning av glädje och rikedom.

Jag är så tacksam att jag har spelet Ödesgudinnornas stavar som verkligen också kommer att hjälpa mig att hålla den där energin med massor av skratt och härliga och utvecklande samtal.

Så har du något orange som du kan plocka fram idag? I din garderob, makeupväska eller inredning?

Se till att ha sommarens lätthet och höga glädje med dig in i september, vibrationen i den orange färgen hjälper dig en bra bit på vägen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *