Soul Beauty

The White Light of Egypt

Soul Beauty

 

Soul Beauty- skönhet inifrån och ut.

Att vara vacker är så mycket mer än ytan och ändå är det alltid där vi letar efter alla svaren, utanför oss själva. När vi sitter inne med alla våra svar själva om vi bara lyssnar till vårt inre. Vi kan aldrig må bättre om vi letar efter välmående i olika burkar, dieter och senaste klädmodet. Vårt välmående kommer inifrån, att älska och acceptera oss själva precis som vi är här och nu. Då vill vi ta hand om oss själva på bästa sätt. Äta den mat som är bäst för oss just här och nu. Vi är också intresserade av att göra det bästa av vårt yttre och låta det yttre spegla den inre.

 

Så inre och yttre skönhet hör absolut ihop. Jag hoppas få inspirerar er till att finna er egen sanning när det gäller ditt välbefinnande och skönhet. För mig är de två lika viktiga. Vi kan påverka vårt välbefinnande med vad vi gör med det yttre och vi kan påverka vårt yttre med det vi gör för det inre.

 

Så om du är intresserad av att hitta tillbaka till din egen röst där inne som så gärna berättar för dig bad din kropp behöver just nu, istället för att följa de senaste dieterna. Att smycka ditt yttre på ett sätt som gagnar även ditt inre då är du välkommen att följa den här bloggen, Soul Styling

 

Våga plocka fram din inre Gudinna!

Vad är en Gudinna?

 

En kvinna som är i processen att lära sig hur hon ska acceptera och älska sig själv på alla nivåer. Själ, kropp och tanke.

En kvinna som eftersom hon fokuserar på personlig utveckling och självkännedom upplever sitt liv uppfyllas med kärlek, glädje, passion, njutning, skönhet och frid.

En kvinna som förstår att hon har en obegränsad kapacitet att skapa sitt drömliv.

En kvinna som är inspirerad att dela med sig till andra för att hon har känslan av tacksamhet och överflöd inom sig.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *