e-kursen 1

Nu har vi gått in i ettans år enligt numerologin. Ett år som vi har en lättare energi än förra året som var nians år.

Det kommer göra att det är lättare för oss att manifestera det som vi önskar i vårt liv, det går snabbare än det vi är vana med från 2016.

 

Som vanligt gäller det att hålla positiva tankar kring det och se framför oss att vi lyckat att genomföra våra mål.

Men jag kände att jag ville dela med mig av processen som jag ser den genom chakrana och hur du själv kan hjälpa till med att balansera dina chakran och på så sätt arbeta bort dina egna blockeringar.

 

För dig som läst det senaste numret av Soul Beauty Magasin så vet ni att jag oftast rekommenderar att börja arbeta med baschakrat och gå uppåt när man vill balansera sina chakran.

Men det finns även ett annat sätt och det är att börja med kronchakrat, det sjunde chakrat, och gå nedåt. Du kommer att förstå varför efter du har gått igenom dessa 7 dagar.

Kronchakrat är vår kanal uppåt, till vårt högre jag, till att ta emot information från universum, den högsta källan, vårt högre medvetande. Därifrån alla fantastiska idéer kommer ifrån, vår längtan efter att få förverkliga det som är i linje med vår egen sanning, vår egen livsväg.

 

När vi tagit ned vår idé så tar vi den till vårt 6e chakra, pannchakrat. Där vi kan visualisera det, se det framför oss hur det ska kunna bli verklighet. Vi kan tydliggöra detaljerna kring det vi vill manifestera.

Här fastnar tyvärr många, vi har massor av idéer och önskningar men vi kommer aldrig vidare med dem och låter dem manifesteras i den fysiska världen.

 

Det är då som vi går vidare ned i halschakrat. Det chakra som står för kommunikation. När vi börjar kommunicera kring det vi önskar få in i vårt liv, då kan vi också få hjälp och stöd av andra kring detta. Vi träffar någon som kan ge oss tips hur vi kan gå vidare, personen i fråga kanske känner någon som har gjort samma resa som vi kan ta del av. Eller känner någon som sitter inne med de kunskaper vi behöver för att kunna komma vidare. Eller har tips på en bok, på en hemsida som har den informationen som vi behöver.

 

Nu har vi idén, vi har visualiserat den, kommunicerat omkring den. Nu ska vi börja genomföra den och då behöver vi tillföra massor av kärlek. Kärlek till det vi gör, till det vi skapar. Kärlek till alla människor som vi samarbetar med eller som är delaktiga i vår idé, vår dröm.

Men det viktigaste kärleken till oss själva och att se att vi är värda att få se vår idé/ dröm manifesteras.

Detta hittar vi förstås i vårt hjärtchakra, vår fjärde chakra.

 

Nu behöver finna styrkan och självförtroendet och styrkan så att vi orkar genomföra alla de steg som krävs för att vi ska nå våra mål och de arbetar vi med i vårt tredje chakra, vårt solarplexus chakra.

 

Men i detta arbete så får vi inte glömma bort glädjen, glädjen av att vara på väg mot vårt mål. Att se glädjen i alla de små steg som vi lyckas med. Att ha kul, att skratta och njuta. Detta gagnar vårt andra chakra, navelchakrat. Ju mer glädje och njutning desto lättare går vår resa mot manifestation.

 

Att ta hand om din kropp, ge kroppen den föda som den önskar, den rörelse som den behöver. Att göra det du gör med kärlek och respekt till vår jord och dess invånare. Gör det lättare för dig att ha balans i ditt första chakra, rotchakrat. Där som vi skapar grunden och stärker rötterna till vår idé, vår önskan. Så att den manifesteras på ett bättre sätt än vad vi kunnat drömma om.

 

Jag önskar inget hellre för dig än att du ska kunna genomföra dina underbara idéer under 2017, att rida på vågen av dess energier samtidigt med dina kunskaper kring dina chakran och hur du genom att skapa balans i dem kan genomföra dem!

 

Titta in här varje dag nu för att få inspiration i hur du själv kan hjälpa till att balansera just dina charken. I morgon börjar vi med kronchakrat och hur du kan arbeta med det.

 

Vill du läsa ännu mer om chakran så rekommenderar jag mitt senaste magasin. Soul Beauty Magasin special, Soul Styling.

 

Ha en underbar tid med att förverkliga dina drömmar och idéer <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *