Gudinneinspiration för Januari

Den första månaden på det numerologiska året 1. Det känns som nystart på många plan för de flesta. Jag ser mycket kärlek i januari liksom i hela 2017. Mycket av den kärleken handlar om kärleken till dig själv. Det är verkligen dags att bli din egen bästa vän. Istället för att tänka tankar som att du inte duger som du är, att du måste prestera. Det är dags att släppa dem och detoxa bort dem från ditt liv och vända dem till tankar att du är perfekt som du är, att du kan skänka kärlek till dig själv för att du bara är just du. Tillåt dig att få slappna av och bara vara, bara känna att allt är okey. Släpp på alla måsten och krav som du ställer på dig själv.

 

Att befästa din utstädning av dina tankar, kan du även städa på andra plan i ditt liv. Genom att rensa garderober, lådor och även i dina kostvanor.

2017 är det år som du verkligen ges en chans till att komma fram och vara den du är till 100%. Så att börja januari med att meditera mycket över det som är du, ditt sanna jag kommer att hjälpa dig mycket hela året. Det kommer även hjälpa dig att komma i kontakt med din intuition. För dig som vill utveckla din andlighet så är januari en bra månad att öppna upp ditt tredje öga. ( Du kan läsa i Soul Beauty Magasin specialen, Soul Styling om hur du kan hjälpa dig själv i detta)

 

Den Gudinna som vill stiga fram och hjälpa dig denna månad är Coventina. Hon vill uppmana dig att göra en utrensning som renar både din kropp och ditt sinne. Har du känt dig dragen till att börja leva mer ekologiskt, äta mindre kött, alkohol osv. Så är det dags att ta tag i det i januari. Men hon vill även uppmuntra dig till att med dina tankar och tal fylla dem med positiva ord. Det stärker både din kropp och ditt liv.

 

Om du har tankar på att starta upp ett eget företag så är det bra att skriva ned alla dina tankar om detta i januari. Då du har lätt att lyssna till dina intuitiva känslor och lätt tar emot budskap.

 

Färg för månaden är rosa, den hjälper dig att se alla möjligheter som finn inom dig. Den hjälper dig även att öka kärleken till dig själv. Känner du inte för att klä dig i rosa så brukar jag alltid tipsa om att ha en rosa filt att ligga under. Och känna all kärlek som omsluter dig.

 

Så tänk på att januari är en bra månad för dig att sätta igång processen att bli den du är längst där inne. Ditt sanna jag. Den du är när du skalat bort alla lager av rädsla, osäkerhet och ord sagda av andra och av dig själv som skapat fel föreställningar om den du egentligen är. Och detta gör du bäst i kärlekens energi!

 

Så mina vänner, ge dig själv massor av kärlek. Skala bort dömandet av dig själv, meditera och välj färgen rosa. Då har du gjort januari till en bra start av ditt 2017!

 

Vill du få mer inspiration för att hitta ditt sanna jag så rekommenderar jag dig att läsa , mina Soul Beauty Magasin. Du får under hela januari erbjudandet att köpa alla 4 för 580:- ( ord pris 666:- )

Maila mig på: marina@hjartatsvag.com

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *