Varför jag älskar att jobba med gudinnorna

När jag gick min utbildning till esoterisk rådgivare så jobbade vi med många olika dimensioner. Änglar, andra sidan, höga mästare, gudinnor, naturväsen och mycket mer. Men jag fastnade för gudinnorna. För mig är gudinneenergin en väldigt hög energi med mycket styrka. När man pratar om gudinnor såsom Hathor, Isis, Lakshmi m.fl. så inspireras jag av deras enorma styrka och älskar det som dom vill förmedla till oss. Själv älskar jag att hämta kraft från dom och förmedla det vidare till andra.

Gudinnornas högsta önskan för oss här på jorden är att vi ska finna kraften hos oss själva och förverkliga våra drömmar. Det känns mer aktuellt än någonsin. Många runt omkring mig börjar att söka sin egen sanning och livsväg att gå. Där kan vi få en stor hjälp av gudinneenergin.

Jag har alltid dragits dit som jag har möjlighet att hjälpa andra att stärka dess självkänsla och självförtroende på olika sätt. Och det är något som verkligen ger mig en stor och sann glädje. Så att få möjlighet att förmedla gudinneenergin och dess styrka hjälper mig på min väg att förverkliga min dröm här på jorden.

Är du nyfiken på mer om Gudinnorna så kan du följa mig på

Facebook: Hjärtats väg

Instagram: @hjartatsvag, @gudinnecoachen

Jag håller kurser, ger ut magasin och har skrivit en bok.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *