Soulstyling, ny reading

Soulstyling by Marina Thorzelius

I den här readingen använder jag mig av mina kunskaper och erfarenheter som frisör och skönhetsstylist men även de som esoterisk rådgivare.

Jag baserar den på den erfarenhet och kunskap som jag har från att jobba inom skönhetstyrket i snart 40 år men låter även min esoteriska kunskap ha en stor del.

Det är kunskap jag skaffat mig genom erfarenhet, massor av kurser och lästa böcker men jag litar även på det som kommer till mig när jag fokuserar på en kvinnas energier. Där jag får till mig färger och former som stödjer dig här och nu.

Jag har även med tarotkorten för att se dina utmaningar den närmaste tiden och hur du kan stödja dig själv där med färg och form.

Så detta är en helt unik reading om hur du kan använda dig av din garderob, sminkväska, smycken mm för att ge dig själv den allra bästa healingen och stödet i din personliga utveckling här och nu.

Den nya tidens mode och skönhet.

Du skickar mig foton på dig själv där jag tydligt kan se din kroppsform och ansiktsform och jag gör soulstylingen baserat på dessa samt dina energier som jag läser av från fotona.

Pris 1700:-

Du kan även använda dig av färgerna och formerna i din inredning för att stödja dig själv. Kläderna är närmare dig och dina olika kroppar och ger därmed större effekt men du kan gärna jobba med dem i hemmet och på din arbetsplats.

Exempel på hur en Soulstyling kan se ut:

Soulstyling by Marina Thorzelius

Charlotte

Dina färger som stödjer din livsväg nu är blå, lila och silver

Element: Luft och jord

Blå färgen tyder på att du har lätt att ha struktur så att du får saker gjorda

Lila färgen tyder på att du ska nå framgång i livet och nå ut med ditt budskap

Silver tyder på hög kosmisk energi och att det förstärker de andra färgerna så att du hjälper till att även höja andras och jordens energier med det budskap/ egenskap som du når ut med.

Så när du känner att du behöver stödja dig själv för att nå ut med det budskap du önskar så stärker du detta med att omge dig i dessa färger på kläder, inredning, makeup osv.

Du har en stor fördel av att använda dig av dessa färger och mönster ofta då det verkligen stärker dig i att se och förstå din livsväg vilket gör att du lättare kan leva i flödet.

Formerna på kläderna är kroppsnära men gärna toppar över som är lättare material som följer med i vinden, tillexempel en kimono eller en luftig blus av något slag.

Din aura har ett vackert guldskimmer över en rosa färger vilket jag tolkar som att du är en väldigt kärleksfull person som är tillfreds med livet just nu. Så känn in dom energierna och behåll dom även i tider när du inte känner dig lika tillfreds.

Du har mycket av luftelementet men samtidigt har du ett väl utvecklat och bra balanserat baschakra vilket gör att du klarar av att genomföra de idéer du får.

När jag tittar på dina chakran så ser jag att du kan prioritera att stärka ditt tredje öga, pannchakra och ditt kronchakra just nu. Detta har också med din livsväg/ livsuppgift att göra så att du verkligen är på god väg att leva din livsuppgift fullt ut.

Här handlar det igen om att använda olika lila, violetta nyanser men även vitt och silver stödjer dig här.

Så även när det gäller makeup och naglar så gäller dessa färger.

Som alltid när det gäller balans så gäller det att använda sig av alla färger, men du kan alltså med fördel ha mycket av blå, lila, silver och vitt i din garderob.

När det gäller de kommande 6 månaderna så kan du med fördel även ta in lite av olika rosa nyanser i din garderob. Att du verkligen förstärker kärleken till dig själv fullt ut och även ditt hjärtchakra.

Att använda långa halssmycken av rosenkvarts hjälper dig här också.

När jag tittar på din balans mellan maskulin och feminin energi så ser jag att din maskulina (den sida som gärna vill köra på, prestera) gärna tar övertaget så att du kan gärna stärka din feminina sida(den som är inkännande och förstår att de allra bästa idéerna kommer i lugn och stillhet och kan känna in ditt flöde, när det är dags att stanna upp och vila och när det är dags att agera)

Så du kan stödja din femina sida med att forma dina naglar runda, använda accessoarer med runda former.

Använd gärna armband, ringar av ametist, bergskristall och/ eller selenit på din vänstra arm/ hand

När det gäller hår/ frisyr så kan du med fördel mjuka upp ditt hår med volym och lockar/ vågor.

Dofter du kan använda dig av är lavendel, mynta, eukalyptys och ros

Luftelementet stödjer dig i din livsuppgift och livsväg.

Blå toner, lätta material, större rörliga mönster. Rymligt och rörligt med tunna tyger. Men du kan med fördel använda dig av mer kroppsnära kläder under för att även få in lite av jordelementet.

Ring och armband i ametist med rund form stödjer dig nu

Långt halsband i Rosenkvarts

Väskor och andra accessoarer med rundare former

Makeup i kallare, rosa, silver, blå och lila toner

Kom ihåg att känna in varje dag vilka färger som du känner kan stödja dig just den dagen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *