Novembers energistödjare

Rosa fortsätter att komma igenom som färg för att stödja dina energier under hösten. Men här kommer även en mild nyans av orange. De milda tonerna kommer igenom för att vi ska värna mycket om och vara milda och mjuka mot oss själva. Inte ställa höga krav utan verkligen gå in i hösten/vinterns viloläge.
Att ge oss själva den kärlek och omvårdnad som vi är så värda. Att tillåta oss att bara vara utan att lägga värde i att vi behöver prestera, Så november är verkligen en månad där det är viktigt att du tar hand om dig själv på ett kärleksfullt sätt. Finn den sensuella delen av dig själv. Unna dig egna spadagar, gå på behandlingar. Njut i sköna, mjuka kläder, njut av god mat och ha en fantastisk ”ta hand om dig själv” månad.
Gör kärleksfulla handlingar mot dig själv och gör några fina övningar som är bra för dig. Tillexempel tacksamhetsdagbok, hitta några bra affirmationer för dig eller börja visualisera det du vill ska komma in i ditt liv under 2023.
 Gudinna som är med oss med sina styrkor i november är Ostara, hon vill påminna dig om att om du känner dig tyngd, så kan du själv lätta upp med ljusare färger, mer ljus och ge ditt hem färska blommor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *