Led dig själv framåt

Att jobba med feminint ledarskap handlar för mig om att leda sig själv med mjukhet, lugn och massor av självkärlek. Att skapa tid för att lyssna inåt och ha tillit till att jag själv vet vad som är bäst för just mig.

Att skapa en bra kontakt och balansera med mitt sakral, navelchakra. Där min kreativitet och sensualitet bor. Så även min styrka, min inre gudinna.

Jag skapar den kontakten med hjälp av mjuka material i runda former. Jag använder mig av rosa för pirrande glädje och påminnelse om att jag har svaren till min sanning om jag lyssnar till mitt hjärta. Och även färgen orange i olika nyanser.

På bilden bär jag en ring med rund form med kristallen Rhodonit som hjälper mig att upptäcka mina inre gåvor, utveckla och stötta min andliga och personliga utveckling samtidigt som den hjälper mig att få kontakt med mitt högre jag. Den ger mig också styrka och kraft.

Hur leder du dig framåt i din utveckling? Tar du hjälp av färg, form, dofter och kristaller?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *