Kärlek till dig själv

Att skapa sig själv ett liv efter sina egna önskningar med massor av MAGI, börjar med att älska sig själv. Det är grunden för att skapa sig ett magiskt liv. Att faktiskt tycka att man är värd att få in magi i sitt liv.

 

Men hur kan man då börja älska sig själv lite mer?

Börja med att höja din glädje energi! Gör saker som gör dig glad, fokusera inte så mycket på allt som du tycker är tråkigt och som du MÅSTE göra. Utan lägg fokus på – Vad kan jag göra idag som gör mig glad? Det behöver inte vara stora saker men att fokusera först på vad som faktiskt gör dig glad. För att du är värd att få ha roligt.

 

Säg nej till det du inte vill göra, jätteviktigt för din kärlek till dig själv. Du har faktiskt rätt att såga nej till saker som du inte vill göra. Det ger dig mer energi till det som du vill göra och som ger dig glädje.

 

Lägg inte så mycket fokus på vad andra ska tycka om dig- alla andra har fullt sjå med att tänka på vad andra ska tycka om dem.

 

Vi tror att alla andra känner sig mycket säkrare på sig själva och att alla andra är värda mer framgång. Men de du tror är mer säkra på sig själva är också osäkra på sig själva. Du är värd lika mycket framgång som någon annan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *