Gudinneinspiration v.8

 

Veckans tema är kärlek och balans. Dags att finna balansen i att ge och ta emot kärlek och framför allt att ge massor av kärlek till dig själv.

 

Inte rätt vecka att ta ett stort beslut kring din karriär, prata med andra kring dessa frågor för att få hjälp och nya idéer men ta inga beslut än. Det är ingen stress kring det utan ge dig själv tid att låta beslutet växa fram.

 

När det gäller förhållanden så ge inte upp på det, du har en stor chans till att hela det, se till att finna lösningar på problemen och arbeta er igenom dem tillsammans. Låt er växa tillsammans i att vårda ert förhållande. Det gäller både kärleksförhållanden men även förhållandet till familjemedlemmar och vänner. Det är dags att du prioriterar kärleken i ditt liv. Kärleken till dig själv så att du kan finna frid inombords och även i dina förhållanden. Ta ett beslut att sätta dig själv och din inre frid i högsta fokus.

Det viktigaste förhållandet är det du har till dig själv. Var lika generös mot dig själv som du är mot andra. Prata lika kärleksfullt till dig själv och om dig själv som du gör till andra. Se dina positiva sidor istället för att lägga fokus på det som du inte är nöjd med. Gör massor av saker som ger dig glädje.

 

Låt det här bli en bra vecka som du överöser dig själv med kärlek.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *