Gudinneinspiration v.14

 

Gudinneinspiration v.14

 

Om du inte tog tag i att uttrycka dig kreativt genom dina passioner, så gör det den här veckan. Gör mer av det som verkligen gör dig glad och som du får energi av. Ge inte upp om du inte uppnår de resultat som du vill ha redan från början, utan ha tålamod med dig själv! Det är viktigt att du är ärlig mot dig själv. Vad är det verkligen som är ditt hjärtas sanna önskan?

 

Ta dig tid att meditera, det ger dig kontakt med din egen sanning och du får lättare att veta vad som är ditt hjärtas sanna önskan. När du arbetar mot din egen sanning i stället för mot den. Så märker du att allt flyter på lättare. Du blir också en förebild för andra genom att vara det ljus som lyser upp vägen för andra att finna sin egen livsväg. Ha tillit till att allt kommer till dig i rätt tid. När du arbetar med din egen livsväg så klarar du av att göra mer utan att bli trött. Då fyller du på med energi istället för att bli tömd på energi.

Välj att se det bästa och de vackra i andra istället för att reta dig på deras mindre positiva sidor. Det hjälper dig också att behålla din energi inom dig själv.

Ha en underbar vecka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *