Gudinnecoachning 29/12 -17 – 5/1 -18

Gudinnecoachning

 

 

Slutet av ett år och början på ett nytt. Så perioden står både för avslut och nystart.

Fundera över vad du har som inte längre tjänar dig eller ditt syfte och var modig att släppa det. Be dina ”osynliga” vägledare om hjälp med detta.

 

Kom ihåg att stanna upp och andas. Ta fler djupa andetag och andas ut långsamt, för att väcka din energi och lösa upp gamla mönster. Känn att du är redo att gå in i ett nytt år med nya energier.

 

Gudinnorna uppmuntrar oss att se det gudomliga inom oss och välja att hålla oss där. Att skapa vårt drömliv från de högre energierna. De högre energierna där du väljer att omge dig med glädje och kärlek. Där du känner tacksamhet över det som finns i ditt liv. Stället där du väljer att göra saker som ger dig glädje. Där du själv tar ansvar över ditt liv och inte överlåter det till andra.

 

Undvik att gå in i de lägre energierna. De lägre energierna av gräl och fördömande, negativitet och otacksamhet.

 

Du har alla chanser att skapa från dina drömmar nu, så ge dig själv en nystart med att vara medveten från vilken energi nivå du nu går in i det nya året. Låt 2018 bli det år som du lär dig att lyssna till ditt hjärtas röst. Du själv har alla svar på vad som är bäst för dig. Våga lyssna till den och skapa mycket glädje och tacksamhet i ditt liv. Och kom ihåg att du är mänsklig, vi alla gör misstag men döm dig inte själv.

 

Jag önskar dig ett helt fantastiskt 2018!

 

Marina Thorzelius

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *