Gudinnecoachning 25/11- 8/12

Gudinnecoachning 25/11- 8/12

 

Den här perioden vill Gudinnorna be oss att sätta fokus på oss själva, vårt välbefinnande. Se till att vår kropp mår bra. Att i vårt stressade liv ta väl hand om både vår själ och dess boning.

Små saker som att bara sätta oss ned i 3 minuter och fokusera på vår andning kan göra under för oss i en annars stressig vardag.

 

Att ta ansvar för vår situation och välja frid. Kristaller och stenar kan hjälpa oss att hålla kontakt med oss själva och att hålla fokus på vad som verkligen är viktigt. Att välja att se allt från den ljusa sidan.

Välj att klappa dig själv på axeln för väl utfört arbete. Ge tröst till dig själv att du gjort det allra bästa.

 

Slutet av året är en tid att se tillbaka på allt vi har åstadkommit, vad vi kanske hade velat göra annorlunda. Ta allt det med dig när du gör planer för nästa år. Ha full tillit till att du kommer att få ett underbart 2018. Var en lagspelare som värnar om andra men allra mest om dig själv och ditt välmående. Och se att du kommer att göra framgång i ditt arbete. Det är så lätt att glömma bort att värna om sig själv, men det är så otroligt viktigt att vi gör det för att lyckas i det vi vill lyckas med.

 

Gudinnorna vill inget hellre än att se oss lyckas med våra drömmar, mål och livsvägar här på jorden. Ha full tillit till dom är där för dig och vill hjälpa dig att lyckas. Men kom ihåg att be dom om hjälp, hur ska de annars veta vad du önskar. Det är ju inte alltid som vi är så tydliga och rena i våra budskap. Vi säger en sak men agerar på ett annat. Så visa Gudinnorna att du verkligen älskar och uppskattar dig själv och tycker att du är värd att få mirakel i ditt liv.

 

Periodens Soulstyling:

Smycken i guld hjälper oss att ha en bra kontakt med gudinneenergin och att vara framgångsrika i att vara måna om oss själva, även ametist.

Periodens Gudinna:

 

Kuan Yin

En österländsk gudinna som sägs höra böner. Hon påminner oss att hålla oss till positiva tankar om oss själva och andra. Att föda oss själva med näringsrika ord, avsikter, tankar, handlingar och mat. Att vara sanna och varsamma mot oss själva.

 

 

Fika dig snygg:

 

Grön mintkyss

3 dl cashewnötter

6 urkärnade dadlar

1 msk vaniljpulver

2 tsk spirulina pulver

1 msk kokosolja

ca 25 droppar pepparmyntsolja

 

2 kakor mörk choklad att doppa kyssarna i.

 

Kör nötterna i matberedaren till ett fint mjöl. Tillsätt resterande ingredienser och kör till en jämn smet. Forma till runda plattor. Ställ in i frysen medan du smälter den mörka chokladen i. Doppa mintkyssarna i den smälta chokladen.

 

Förvara i kylskåp.

 

 

Vill du läsa mer om självkärlek och hur du samarbetar med Gudinneenergin så kan du beställa det senaste numret av Soul Beauty Magasin, ett e- magasin. 89:- Beställ genom PM här på Facebook eller maila mig på: marina@hjartatsvag.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *