Gudinnecoachning 2/2 – 8/2 2018

 

 

Efter förra veckans rensningar vill nu Gudinnorna göra oss uppmärksamma på våra egna energier, våra vibrationer.

Det är dags att bli själistiska, motsatsen till egoistisk. Egot verkar från rädsla, oro och otrygghet men själen verkar från kärlek och tillit.

 

När vi är rädda, oroar oss och inte känner oss trygga då är vi i väldigt låga energier, vibrationer. Det vi skapar kommer inte från hjärtat. När vi är i kärlek och har tillit till att livet förser oss med det vi behöver och inte ger oss mer än vi klarar av då skapar vi utifrån kärlek för oss själva och alla andra. Då skapar vi från hjärtat, från höga energier och vibrationer.

 

Så Gudinnorna vill göra oss uppmärksamma den här perioden om våra egna vibrationer. Och tänka på attraktionslagen, det vi sänder ut är det vi skapar. Inte gå egots väg och känna oss otrygga och gå in i kämpandet och jobba ännu hårdare för att nå våra drömmar. Utan våga ge oss tid till att vara själistiska och ha tillit till att det vi önskar kommer in i vårt liv när våra vibrationer är så höga att de matchar våra önskningar.

Hur mycket tid lägger du idag på att vara själistisk? Att ta hand om din själ och höja dina vibrationer, att lyssna till ditt hjärta, att mata dig själv med andlighet?

 

Så som:

Meditation

Läsa böcker, magasin som stödjer dig i detta

Lyssna på musik som gör dig glad och energifylld

Vända dina tankar så fort du känner att de är på väg att sänka dina vibrationer

Umgås med människor som gör dig glad och får dig att skratta

Äter mat som ger dig en kick av livskraft och högfrekvent energi

Röra din kropp så att energin får flöda fritt

 

 

Prova detta under veckan och se hur du höjer dina vibrationer och hamnar lättare i flödet.

 

Jag kommer senare i vår ha kurser just i detta, där du får massor av verktyg för att höja dina vibrationer, så håll utkik. Du kan redan nu anmäla ditt intresse.

 

Periodens Soul Styling:

Jag tar idag hjälp av den gula färgen för att våga vara sann mot mig själv. Jag väljer att känna styrka, livsglädje, handlingskraft och självrespekt.

 

Periodens Gudinna: Pele

Hon vill påminna oss om att lyssna noga till rytmerna av ditt eget hjärta och vad de säger till dig. Vilken del av dig har du förnekat för att göra andra nöjda?

Vilket är ditt hjärtas sanna önskan?

 

 

Ha nu en underbar vecka och fyll den med glädje och höga vibrationer. Kom ihåg att när du rensar bort saker som tar energi så kan du lättare höja dina energier.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *