Gudinne coachning 8/10 – 20/10

Gudinnecoachning 8/10- 20/10

 

Den här perioden handlar det om att se kärleken omkring dig. Kärleken till allt du redan har i ditt liv. Att våga följa sin passion, att följa sitt hjärtas väg.

Ha tillit till att allt är bra som det är, att du är på rätt väg.

 

När vi tänker att vi vill ha en förändring i våra liv, följa våra drömmar så tror vi lätt att det är så långt ifrån där vi är i dag. Men vi har gått vår väg, det gäller bara att lära av det vi tyckte var bra och det som var mindre bra. Att våga göra annorlunda, våga se framåt i stället för bakåt och ta med oss våra lärdomar.

 

Att duga precis som vi är, att vara vårt allra bästa JAG. Det handlar om att koppla samman och förena dina talanger i ett sammanhang. Inget vi har gjort på vår resa har varit förgäves, alla våra lärdomar har lett oss till där vi är i dag. Så våga slå samman alla dina talanger, dina erfarenheter med det som ger dig massor av glädje. Då har du din livsuppgift. Så våga följa den , ha tillit till att det är rätt för dig. Var klar över vad du vill ha och fokusera på det med en tro som inte sviktar.

Och som alltid låt tystnaden i meditation vara där du hör just ditt hjärtas röst.

 

SOULSTYLING:

Ta hjälp av den rosa färgen för att se alla möjligheter inom dig!

 

GUDINNAN: KUAN YIN

En österländsk Gudinna som sägs höra alla våra böner. Hon vill påminna oss om att hålla oss till positiva tankar om oss själva och andra. Att vara sanna och varsamma mot oss själva.

 

Recept kanaliserat från Kuan Yin:

3 dl osötad äppeljuice/ must

1 knivsudd caynnepeppar

1 msk maca pulver

1 kryddmått ingefära

1 msk lingonpulver eller hela lingon

1 msk honung

 

Kör allt i en mixer och häll upp i ett vackert glas.

 

Vill du lära dig mer om Gudinnorna och hur du samarbetar med Gudinne energin? Gå min e-kurs som startar den 14/10. Mer info på min Facebook sida Hjärtats väg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *