Balans mellan din inre Gudinna, Prinsessa och Moder

 

Balans mellan din inre Gudinna, Prinsessa och Moder

För att få balans i kvinnan inom oss så får vi ta hänsyn till våra delpersonligheter och se till att få dem i balans.

Gudinnan

Detta är den starka, visa delen av oss som har tillit till att det bästa för oss sker. Den del som tar hand om sig själv och tycker att våra egna värderingar om hur vi ska leva våra liv är det viktigaste. Hon representerar den visa, kraftfulla, kloka, andliga och gudomliga kvinnan.

Prinsessan

Prinsessan är den del av oss som älskar att få känna sig vacker, som älskar att smycka sig själv och omge sig med vackra saker och miljöer. Hon representerar även den del av oss som älskar att få hjälp med att bära saker, att männen håller upp dörren för oss. Prinsessan vågar visa sin svaghet men hon älskar också att njuta och göra roliga saker.

Kom ihåg att fråga din kropp vilka kläder den vill ha på sig idag.

Modern

Representerar den vårdande och den som lever för att ta hand om andra. Den som ger näring och tar hand om, organiserar och tjänar i olika former. Modern måste alltid vara stark.

När du ser dessa 3 olika delpersonligheter så tror jag tyvärr att de flesta känner igen sig mest i modern. Och är det så att hon som tjänar andra är den som tar mest utrymme så bränner vi lätt ut oss. Det är så viktigt att komma ihåg att vårda oss själva, göra roliga saker, få känna oss vackra, visa oss svaga. Då blir det lättare för oss att utföra moderns sysslor sjungande och med glädje.

Jobba på ditt må bra konto och påminn dig själv dagligen om att din Prinsessa och din Gudinna också behöver tid och uppmärksamhet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *