Bakgrunden

I dag tänkte jag berätta lite grann om min bakgrund, hur jag hamnade där jag är idag. Jag har jobbat med skönhet i hela mitt yrkesverksamma liv. Jag började som frisör en gång i tiden och drev salong med min fina vän Ewa. Men redan på ett tidigt stadie så kände jag att jag ville mer. När man hade gjort någon fin i håret så kände jag att tänk om jag kunde sätta lite färg på läppar o kinder vilken bättre helhet jag kunde ge till kunden. Så då tog jag kurser i makeup, färganalys och styling. Det här var före tiden då det fanns mängder av makeupartist utbildningar i Sverige, så jag sålde allt jag ägde och hade och drog iväg till USA och utbildade mig. Jag har turen att ha en stark intuition och känner vad som är rätt för mig. Så när folk frågade hur jag vågade det så förstod jag inte riktigt vad dom menade för för mig var det en sån stark känsla att det var det jag skulle göra. Vad som hade varit modigt, eller kanske väldigt dumt var att strunta i min känsla och istället stanna hemma och stagnera.

Men nog om detta. Det som verkligen har gett mig sån glädje är att få se kvinnor bli så glada när man har hjälpt dom med att hitta rätt färger, former, stil och att lägga makeupen rätt för just deras ansikte. Hur det verkligen har höjt deras energi att få känna sig vackra, känna sig som en gudinna.

Det om nåt har för mig varit ett energiarbete, att vara en ljusarbetare. Så att man behöver jobba med healing, rådgivning, reading för att vara en spirituell arbetare är nåt jag inte skriver under på utan att jobba med något som höjer andras energi, som får dom att känna sig som gudinnor och skapar ett inre ljus hos dom är ett fantastiskt arbete oavsett vad du har för titel.

När jag gick min utbildning till esoterisk rådgivare och dimensionellt medium så fastnade jag direkt för att arbeta med gudinnornas och dess vibrationer. Där kände jag mig hemma och för mig representerar gudinnorna vår bro mellan det allra högsta och renaste ljuset och vårt liv här på jorden. De finns där som en hjälp att leva vårt allra bästa liv här på jorden i fullkomlig balans mellan den feminina och maskulina energin. Och eftersom vi har levt mycket i den maskulina energin i många år så är de här för att hjälpa oss plocka fram den feminina energin och kraften inom oss.

Jag har alltid intresserat mig för personlig utveckling och den andliga, spirituella världen också vilket har gjort att jag förstås har sökt en väg där jag kan kombinera skönhetssidan med att hitta ett sätt som får kvinnor att kombinera kläder, accessoarer, makeup på ett sätt som gör att dom kan växa, våga komma fram och leva ut sin inre gudinna.

Det känner jag att jag har hittat med hjälp av färgers betydelse och vibrationer. Olika former och material och hur de hjälper till att lyfta fram antingen den maskulina eller feminina sidan, beroende på vad du behöver lyfta fram just nu.

Jag tittar även på elementen om man behöver stödja sin eld, luft, jord eller vatten just nu.

Jag har skrivit en bok om det här som heter Soulstyling med Marina Thorzelius, men jag gör även readings kring det.

Så att få kombinera mode och skönhet med personlig utveckling och den dimensionella kunskapen har fått mig att hitta min Ikigai.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *