Spelet med oändliga möjligheter

Spelet du inte visste att du saknat

Vad skulle du säga om det fanns ett spel som höjde din glädje energi, tog fram barnet i dig, balanserade dina chakran, hjälpte dig att kommunicera med din egen inre sanning, skapade samtalsämnen på middagar, tjejträffar och kvinnocirklar?

Samtidigt som du kan göra readings för dig själv och andra, dra en stav för dagens färg, siffra, ord, affirmation och gudinnespegling.

Med Ödesgudinnornas stavar som är spelet med oändliga möjligheter så kan du göra allt det här och säkert lite till om du låter din fantasi löpa fritt.

Min glädje i att ha skapat det här spelet är att jag innerligen hoppas att du ska hitta sätt att använda dig av det för att komma närmare och leva din inre gudinna fullt ut. Att se det som ett redskap i din egen personliga utveckling.

Då spelet är ett hantverk så finns det bara i begränsad upplaga. Därför kommer det att komma i olika släpp, när jag har hunnit med att tillverka tillräckligt många.

Första släppet är nu 1/4 -23. 8.00

Jag släpper 15 stycken spel till de första 15 som skriver ett PM på mitt Instagram konto: odesgudinnornas_stavar efter kl 8.00

In och följ mig där för att se hur du kan använda dig av spelet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *