Hur ser du på det här med kläder?

Jag har ju jobbat som skönhetsstylist i 25 år. Det har varit jättekul och gett mig en sån enorm glädje när man hjälpt kvinnor att hitta sin stil och fått dem att plocka fram det allra vackraste hos dem. Alla mår ju bra av att få känna sig vackra. Det riktigt lyser av en kvinna som känner sig vacker. Om det kommer inifrån eller utifrån spelar ingen roll. Känner man det på utsidan, så återspeglar det insidan och tvärtom. Jag är fortfarande fascinerad av hur mycket det kan göra med rätt färger och former på makeup och kläder. Att så små, små detaljer kan ge en sådan stor förändring.

 

Men under de här 25 åren så har jag ju också känt att det finns så mycket mer med det här med färger, former och material. Att det påverkar och på ett djupare plan. Jag har även sett hur de olika kroppstyperna är väldigt olika till sitt sätt att bemöta omgivningen, hur de inreder sina hem, hur känsliga de är gentemot omgivningens energier.

 

Jag har läst och forskat jättemycket omkring dessa områden för att finna ett större sammanhang. Men inte riktigt funnit det jag sökt. Men nu när jag börjat jobba som medialcoach så kommer det till mig i mina energiläsningar vad personen behöver just nu, när det gäller färger och material. Vi är ju hela tiden i utveckling och vi kan med hjälp av det vi sätter på oss och omger oss med påverka detta på ett djupare plan. Så otroligt fascinerande och en sån glädje att ÄNTLIGEN få möjlighet att arbeta med detta på det plan som jag sökt under så många år.

 

Att inte bara få känna sig så vacker som möjligt utan även hjälpa sig själv i sin egen utveckling.

 

Fundera kring vilka färger och former du använder dig av just nu och vad just det står för hos dig.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *