Änglakorten v.33

Med intentionen att ge råd och inspiration till alla som läser.

Det här kommer att bli en bra vecka! Kanske inte att alla känner så som idag har första dagen tillbaka på jobbet.

Korten påminner oss om att komma ihåg att ha tro på oss själva och vår väg framåt i livet. Vi är dom som kan förändra det vi vill förändra. Har du saker du är missnöjd med som du vill förändra? Då är det här den perfekta veckan att ta det första steget mot förändring.

Söker du ett nytt hem, håll då ögon och öron öppna den här veckan. Tro på dina skyddsänglar, känn att de finns där för att hjälpa dig och be dem om hjälp att få gå framåt på din väg mot dina önskningar. Känn inom dig att du har tron på att du kan nå dina drömmar och mål.

En bra vecka även för romantik, chans att bli förälskad antingen i en ny partner eller en nytändning i ditt existerande förhållande.

Detta är även en bra vecka att träna upp din intuition, var säker på att lyssna till den där inre rösten. Se till att må bra, se allt med tacksamhetens ögon och känn dig belåten över det du skapat hittills i ditt liv. Det är ett bra att faktiskt summera vad vi åstadkommit och vara tacksamma för det och känna oss stolta , då det nu är dags att se till att få saker gjorda, att ta ytterligare steg mot våra drömmar och mål. Men också viktigt att göra det i den takt som du orkar med. Säger din inre röst att du ska vila så VILA! Lyssna på din inre röst och du ska se att det blir en alldeles fantastisk vecka, som började med en fullmåne och allt.

 

 

OBS! Glöm inte bort det fantastiska erbjudandet som gäller fram tills på torsdag med Hjärtats vägs Inspirationsklubb.

 

Ha en härlig vecka. Var stolt och tacksam över det du åstadkommit hittills och lyssna till ditt hjärta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *