Gudinneinspiration v. 20

Gudinneinspiration v.20

 

Jobba med att förstå att du skapar dig ditt eget liv den här veckan. Använd dig av dina gåvor och förmågor att dra till dig det resultat som du önskar. Tankar som begränsar dig plocka fram dem och se om de verkligen stämmer. Tillexempel tankar såsom att andra kan få sitt drömliv men inte du. Varför skulle det vara så? Ha tillit till att även du kan skapa dig det liv som du drömmer om.

 

Ett bra sätt är att använda dig av din egen kropp. Släpp loss och dansa till din favorit musik. Sätt på musiken högt och dansa som att ingen ser dig. Att skaka loss energierna i kroppen är positivt på många sätt.

Våga lita till att du verkligen är mästaren i ditt eget liv. Sluta sabotera för dig själv och våga se alla möjligheter som finns där. Lita till din inre visdom och framför allt stilla dig en stund varje dag för att lyssna till den. Meditera kan vara så många olika saker. Att bara blunda och fokusera inåt en stund i kontorsstolen varje dag kan ge mycket. Har du möjlighet till en promenad ute i skogen så är det ännu bättre. Det viktiga är att du ger dig själv en liten stund varje dag då du släpper fokuset på det som sker omkring och fokuserar på ditt inre och din egen andning. Du kommer att få se belöningen av att du lyssnar på din egen inre visdom. Du kommer att se saker som sker omkring dig mycket tydligare.

 

Ha en härlig vecka och våga spendera tid i det tysta med dig själv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *