Gudinne inspiration v. 22

 

 

Den här veckan kan vara ett genombrott för många. Det som har känts tufft lättar nu upp och du kan se många vägar som öppnar upp sig.

Jag har fått informationen i flera veckor tidigare att det är viktigt för dig att skriva ned dina tankar i en form av dagbok och den här veckan är inget undantag. Så har du ännu inte startat upp med att skriva ned dina tankar så är det verkligen dags att ta tag i det nu.

Att skriva kommer göra det lättare att se tydligare vad som pågår i ditt liv och se vad du själv kan ta ansvar över och förändra.

 

Det här är en vecka som om du är uppmärksam så kommer du att få mycket vägledning genom det du hör andra säga, tankar som dyker upp inom dig. Var uppmärksam och känn in i ditt hjärta vad som känns rätt för dig innan du avvisar tankar och ord.

Det är en vecka som mycket händer i det yttre men om du har en liten tid över för reflektion så är den guld värd. Reflektera över hur långt du har kommit, sänd tacksamhet över dig själv och det arbete som du har utfört för att vara där du är idag. Ge dig själv tid till att fira livet och din egen resa.

 

Omge dig av visa vänner och lärare som du känner att du har något att lära av. Ibland kan det vara katten som kan koppla av fullkomligt som är din bästa lärare för stunden J

 

Omge dig denna vecka av den rosa färgen som hjälper dig att se kärleken i allt och alla!

 

Ha en underbar vecka!

 

Om du vill ha din egen personliga Gudinne inspiration se mer info på:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *