Gudinne coachning 25/8 – 8/9

Gudinne coachning 25/8- 8/9

Den här perioden handlar mycket om hjärtchakrat, att öppna upp det och känna kärlek både till dig själv och till din omvärld. Även att ha full tillit till att universum ger dig det du behöver, att du ska känna dig trygg i ditt liv just nu.
Du kan be Ärkeängeln Mikael med hjälp att känna trygghet. Det handlar mycket också om att våga be om hjälp när du känner att du inte är riktigt där du önskade att du var. Om det så är materiellt, känslor, trygghet eller tillit till livet.

Det är en tid som du behöver öva på att känna kärlek i alla situationer. Att välja kärlek istället för att gå in i rädsla.
Du kan läsa mina affirmationer här på Hjärtats väg, Gudinnecoachen. Kanske gå en kurs i självkärlek, titta på inspirerande klipp på youtube. Men sänd ut i universum att du nu har en önskan om att känna mer kärlek i ditt liv.

Du går in i en ny era och kärleken är en viktig beståndsdel för att du ska må bra.

Du har sått dina frön väl och ha nu tålamod och tillit till att det du önskar att manifestera kommer i precis rätt tid för dig! Ha ögonen på ”the big picture” och försök inte att fundera över hur det ska komma till dig. Se till att göra roliga saker, skratta mycket under tiden så att du höjer dina egna energier och ha full tillit till att det kommer till dig på det allra bästa sätt för just dig!

SOULSTYLING:
Välj att omge dig med kopparfärgen för att hjälpa till att öppna upp ditt hjärta till personer och situationer omkring dig!

GUDINNAN Isis vill påminna dig om att när du hittar din egen vibration, vår egen styrka så blir vi magneter för allt det vi vill skapa i vårt liv.

Jag kanaliserar även recept, som jag kallar Fika dig snygg och från Gudinnan Isis kommer detta recept.

Pressad juice från 1 citron
3 dl osötad äppeljuice/ must
1 knivsudd cayennepeppar
1 msk honung
1 msk maca pulver

Kör alla ingredienser i en mixer och servera i ett vackert glas.

I Kärlek

Gudinnecoachen
Hjärtats väg

För dig som vill öka din självkärlek och plocka fram din inre Gudinna så kör jag nu en e-kurs Plocka fram din inre Gudinna.
Anmäl dig genom PM här på Facebook eller maila mig på: marina@hjartatsvag.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *