Gudinne coaching 10/8 – 24/8

Gudinnecoaching 10/8 – 24/8 2017

 

En tid för förnyelse, att förnya dig själv men även det som finns runt dig. Många har nog känt en stark längtan efter något nytt men kanske inte funnit något svar på vad. Ibland får vi hjälp att finna svaret om vi bara sätter igång en liten förändring. Att rensa en garderob, börja bli uppmärksam på dina tankar och byta ut de negativa mot mer positiva kan hjälpa dig att sätta igång förändringar.

Så vad kan du själv göra för att sätta igång förändringarna i ditt liv, att visa universum att du är redo för förändring? Klippa ny frisyr? Börja rensa i garderoben eller det där skåpet du tänkt på länge? Börja öka på din självkärlek?

 

Det är inte alltid de stora förändringarna som gör att vi får svar, utan de små stegen som leder oss mot vår egen sanning och får oss att se den förändring som vi verkligen längtar efter innerst inne.

 

I dina meditationer och böner kan du ta kontakt med Gudinnan Pele som är en Hawaiiansk vulkagudinna. Hon vill påminna oss om att även när elden bränner ned allt så skapas nytt liv. Det kan befria oss från det gamla och ge plats för det nya. Hon vill även påminna oss att lyssna noga till rytmerna av ditt eget hjärta och vad de säger till dig. Vilken del av dig har du förnekat för att istället göra andra nöjda?

Hon vill säga till oss att våra drömmar är minst lika viktiga som andras drömmar. När vi lyssnar till dem så kommer de att väcka ett kraftfullt utbrott av passion i ditt liv. Låt inte det skrämma dig. När du känner rytmerna av ditt eget hjärta och följer dem så är du levande som aldrig förr.

 

Den här perioden kan du använda dig av mjuka runda former i kläder och inredning för att känna dig ödmjuk och kärleksfull mot dig själv och dina medmänniskor.

 

I kärlek

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *