Veckans Änglakort v. 49

Fina kort den här veckan igen! Känns som det blir en fantastisk vecka. Gå inte in i julstressen, se den här tiden ur ett sunt perspektiv, vad är viktigast? Förstås att vi mår bra och har tid att umgås med nära och kära! Om hemmet är fläckfritt eller om du hunnit baka alla julbakverk är av definitiv mindre betydelse. Det blir jul i alla fall.

Livet är magiskt om vi väljer att se det så. Du är redo nu att följa dina drömmar, gå inte in i vardagsstressen utan ge dig tid för reflektion så här i årets sista månad. Genom meditation kan du få svaret på den där frågan som du undrat över. Kom ihåg att du har förmågan att manifestera det du vill. För dig som är singel så ser det ut att bli en bra vecka för att träffa någon som du faller för. Tacka ja till den inbjudan när den dyker upp!

 

Det känns också som att du den här veckan kan fira, verkligen vara glad och tacksam över vad du åstadkommit 2014.

Så ge dig gärna tid till meditation, reflektion den här veckan och känn tacksamhet över dig själv och vad du åstadkommit under 2014, du har fortfarande en månad kvar att förverkliga fler av dina drömmar. Du har medvind under den här veckan.

Kom ihåg att ha roligt och njut med familj och goda vänner under adventstiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *