Veckans Änglakort v.44

Den här veckan handlar mycket om oss själva och vilka val vi gör. Framför allt hur vi väljer att ta emot saker och ting.

Det handlar mycket om kontrollfreaket inom oss. Hur gärna vi vill att saker ska vara vad vi förväntar oss av en viss situation. Och när det inte blir som vi ville så ser vi gärna det som ett nederlag och någonting negativt. Då går vi också in i en tung känsla i vår kropp, långt ifrån glädjeenergin, den högsta energin.

Tänk om vi i stället skulle vara tacksamma för det och försöka vara positiva och glada och våga tro på att det som kommer istället är ännu bättre än det vi hade förväntat oss. Bara att vi inte kan se det än, ha tilliten till att universum levererar det allra bästa för oss. Att släppa på kontrollen och rädslan och i stället se positivt på det vi hamnar i.

 

Så korten säger att veckans utmaningar är att:

 

Släpp på rädslor och försök att kontrollera allt som sker i ditt liv.

 

Ta inte in den tunga energin av nederlag, utan behåll glädjeenergin och ha tron på att det som kommer är det allra bästa för just dig.

 

Uppskatta livets små njutbarheter och spendera tid i din ensamhet för att se de tecken på vad som kommer till dig i stället för det du trodde skulle komma.

 

Våga tro på att universum alltid levererar det som är bäst för just dig

 

Och ha kul!!! Behåll glädjeenergin inom dig så mycket du bara kan

 

Ha nu en alldeles underbar och glädjefylld vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *