Veckans Änglakort v.35

Den här veckan handlar det om att komma till självinsikt. Bär du med dig något från din barndom som kan blockera dig idag? Tänk efter inom vilket område du inte tycker att ditt liv funkar till 100% idag. Har du något med dig från din barndom som kan blockera dig inom just det området?

Bästa sättet att komma underfund med det är i meditation. Och meditation behöver inte vara svårare än att bara sitta i tystnad med dig själv och bara lägga fokus på din andning. Be om att få hjälp med det du funderar över.

 

Kom ihåg att acceptera alla sidor hos dig själv, även de du tycker mindre om. De är en del av dig, du kan förändra dem om du vill. Men älska dig själv precis som du är, här och nu

 

Den här veckan behöver du ha mod och tro på dig själv och vad du har skapat hittills.

 

Tro på dig själv och kom underfund med vilka dina blockeringar är. Oftast är det ju i form av tankar vi har, som har skapats utan att det behöver ligga någon sanning bakom dem. När vi är yngre så påverkas vi ju tyvärr så mycket av det som händer runt omkring oss och vi kan tolka saker på ett sätt som inte riktigt stämmer med vår egen verklighet. Så börja skapa nya tankar om hur du vill att din egen verklighet ska se ut den här veckan och den kommer att sluta med belåtenhet och frid.

 

För dig som är singel och vill finna kärleken, förlåt dina föräldrar, det kommer ditt kärleksliv att dra fördelar av.

 

Ha nu en fantastisk vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *