Gudinneinspiration v.17

Gudinneinspiration v.17

Den här veckan handlar om att ha tillit och att se ljuset i dig själv!
Det här kan vara en vecka för transformation om du verkligen låter den vara det. Allt handlar om dig. Är du verkligen beredd att släppa allt det där som du inte är nöjd med? Har du full tillit till att det bästa för dig kommer att komma in i ditt liv?

Denna vecka är det verkligen bra för dig att ta fram den kraftfulla sidan hos dig själv. Att våga vara stark, att våga se den inre styrka som du faktiskt besitter.
Det är tryggt för dig att vara kraftfull! Det är tryggt för dig att se ditt inre ljus och att låta det inre ljuset även få lysa upp din stig men även att låta det skina på andra. Låt kärleken till dig själv vara en vägvisare och låt den spegla sig i allt du gör. Det är det bästa sättet att vara en förebild för andra.

Våga drömma, våga att göra mål av dina drömmar. Se dina visioner framför dig när du blundar. Känn känslan av hur det faktiskt känns när du genomfört dina mål. Tänk inte på hur de ska komma in i ditt liv utan ha tilliten att de kommer på det allra bästa sättet för dig.
Att ta hjälp av de kantigare formerna i dina klädval den här veckan hjälper dig att orka genomföra de förändringar som du behöver göra.

Det blir en fantastisk vecka om du tillåter den att bara utvecklas på allra bästa sätt för dig.

Så tillit och våga vara kraftfull. Att vara ljuset i mörkret för dig själv och för andra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *