Gudinnecoachning/ energistödjare september 2022

En månad som kommer med skogsgrönt och härligt lila. Fokus på att stå stadigt på jorden och vistas mycket ute i naturen. Men att våga sikta mot stjärnorna och till och med ha fokus ovanför stjärnhimlen. Att connecta med din alldeles egen högsta källa. Ha tilliten till att de svar och den vägledning du söker finns där för dig. Våga lita till att det som kommer till dig är sant och börja inte gå in i ett ifrågasättande utan ha full tillit.

Precis som den fysiska hösten som nu är här så kan det hjälpa dig att reflektera över din egen utveckling och vad livet har lärt dig. Skörda från det och ta ansvar för ditt fysiska liv här på jorden. Så omfamna hösten och skörda det du har omkring dig, upp med huvudet ovanför stjärngatan och var sann just dina ideal.

Walk your talk.

Njut av en härlig vardag tillsammans med familj och vänner. Kanske ge er ut i skogen och skörda allt det fantastiska som växer där.

Ge dig in i garderoben och leta fram det gröna och lila och förstärk septembers energier.

Den gudinna som vill stödja dig i september är Amatersu. Hon vill påminna oss att leva vårt liv i enighet med vår fulla potential, att leva fullt ut och se våra talanger istället för att förminska oss själva. Hon vill att du ska kliva ut i ljuset och lysa som den stjärna du är.

Kom ihåg att du är skaparen av ditt eget liv och inom dig finns fröet till något stort och viktigt.

Ibland kan vi behöva se glädjen i andras ansikten eller få höra deras ord för att kunna ta in hur mycket de ljus vi delar med oss av betyder för dom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *