Gudinnecoachning August 2018

 

Jag hoppas att ni har laddat energi av solen denna sommar, solen har hjälpt oss att öppna upp för högre energier. Att öppna upp vårt hjärtchakra ännu mer. Nu är det snart dags för många att komma tillbaka till arbete och vardag. Detta kommer säkert att öppna upp för frågor efter tiden med höjda energier och tid till att bara vara.

Det kommer att vara en härlig höst för många av er. Många förändringar kommer att ske både på ett yttre och på ett inre plan. Efter den här sommaren så kommer många att vara närmare sitt sanna jag och sitt ”true purpose” Helt underbart då vi tillsammans hjälper att göra jorden till ett bättre ställe genom att leva vår egen sanning. Så dags att sluta springa ifrån vår egen sanning och istället börja leva den. Jag tjatar om det jämt men genom meditation så kommer vi närmare den och även att ha tillit till det som kommer till oss. Välj kärlek istället för rädslan som försöker att övertala oss att inte följa vår egen inre röst, vår intuition, vår sanning.

 

Spendera så mycket tid som du kan i naturen denna månad, då även vatten och blommor har tagit del av solens höjande energier. Blommorna påminner oss att vi är perfekta precis som vi är, när vi står i vår egen sanning så finns bara skönhet. De vill också påminna oss att ha kul medans vi gör vårt arbete.

 

Gudinnorna ger dig följande frågor att fundera över:

Vad är orsaken till att du inte är där i ditt liv som du vill vara just nu?

 

Varför hindrar du dig själv att öppna upp och ta emot allt det som du skickar ut som önskningar?

 

Släpp motståndet och ta emot.

Släpp de tankar att du inte duger, inte är värdig och byt ut dem mot tankar att du duger precis som du är och att du är värdig att få allt det du önskar.

 

Periodens Gudinna blev en uppstigen mästare i stället.

 

El Moraya

 

El Moraya hjälper oss att hålla energin omkring oss ren. Att släppa på rädslobaserade förhållanden till människor och saker. Så be honom gärna om hjälp och vägledning när du städar och utövar feng Shui och Soulstyling i hemmet.

 

Kanaliserat från El Moraya:

Att vara barn av er tid har sina utmaningar. Men jag ser er och känner mig stolt över allt som ni åstadkommer. Det är nu hög tid för er att finna er inre styrka, er egen sanning. Den styrkan som ni kan göra stordåd med. Många av er är här för att utföra stora saker och andra är här för att bidra med sitt ljus genom att vara i sin fulla kraft. Vilken din uppgift än är så är de lika viktiga för jorden vid denna tidpunkt.

Att våga vara i er fulla kraft kräver mod från er. Detta mod har ni men många av er låter rädslan styra er så att ni tappar känslan av mod som ni har med er.

Så det största ni kan göra för att stödja er själva, andra och moder jord är att se kärleken i allt. Kärleken är starkare än rädslan och när ni väljer kärleken över rädslan så finner ni även ert mod och er inre kraft.

 

Ha tron och tilliten till att ni redan besitter de egenskaper ni behöver för att följa er egen sanning och livssyfte redan nu. Det är ingenting som n i behöver skjuta upp för att göra sedan . Utan NU är det rätta tillfället.

 

Ha tillit till att er egen livsväg utvecklar er och skänker dig de egenskaper som du behöver längst vägen. Lev! Lev till fullo med din egen inre röst. Den visar dig vägen och hjälper dig att skapa mirakler för dig själv och för andra. Släpp rädslan och låt kärleken råda, så finner du ditt mod!

 

Tack El Moraya!

 

Recept för hjärtchakrat:

 

Hjärtchakraboll:

1 dl mandel

3 dl cascewnötter

6 st stora dadlar

3 msk jordgubbspulver eller torkade jordgubbar

2 msk honung

2 msk kokosolja

1 msk vaniljpulver

2 msk macapulver

 

1burk torkade jordgubbar ( Dr Oetker) eller jordgubbspulver att rulla bollarna i

 

Mixa nötterna i matberedaren för önskad konsistens. Tillsätt resten av ingredienserna och kör till en jämn smet. Forma till bollar och rulla i de torkade jordgubbarna.

 

Recepten är kanaliserade för min receptsamling: Fika dig snygg- chakrabalans.

 

Ha en härlig augusti!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *