Gudinnecoachning 9/2 – 15/2 2018

 

 

Den här perioden vill Gudinnorna påminna oss om att finna glädjen varje dag. Att göra saker som gör oss glada men även att hitta glädjen i allt vi gör.

 

När vi finner glädjen och får in den i varje cell i vår kropp så blir det även lättare att vara just DU. Att vara den du är där du lever ditt liv med dina egna regler och din egen tro. Där du vågar följa ditt hjärtas guidning, vågar tro på dina drömmar och att de kan bli verklighet.

 

När du är i glädje så är det svårare att oroa sig, det är lättare att ha tillit till att allt det som du önskar kommer att komma in i ditt liv. Det blir även lättare och mer behagligt att leva här och nu. Släppa det från det förflutna som håller dig tillbaka. Att agera med förlåtelse och medkänsla för dig själv och andra.

Glädjen medför att du lättare följer med livets vågor och höjer din egen vibration. Att du ser på livet med tacksamhet. Ser på allt det fantastiska som du redan har skapat i ditt liv.

 

Vad kan du göra idag för att höja din egen glädje? Hur kan du se glädjen i alla dina sysslor som du gör?

 

I skrivandes stund skiner solen över Uppsala så en promenad i det härliga vädret höjer min glädje och mitt välbefinnande. Men jag ska även se glädjen i att hänga min tvätt att vara tacksam över mina kläder, min tvättmaskin och den härliga doften av nytvättat.

 

Periodens Gudinna: Lakshmi

Är en hinduisk Gudinna som står för skönhet, överflöd och rikedom. Lakshmi påminner oss om att se oss själva som perfekta och vackra som vi är. Att sluta oroa oss eller att känna rädsla. När vi inser att allt är precis som det ska vara då öppnas flödet i livet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *