Gudinnecoachning   5/1 – 12/1 2018

 

 

Den här perioden vill Gudinnorna inspirera till att vara och leva sin inre Gudinna.

För när vi gör det så faller alla bitar på plats, vi jobbar med attraktionslagen, med universums flöde. Vi flyter medströms istället för att kämpa emot.

 

Här kommer mina tips för att leva din inre Gudinna:

 

 • Behandla dig själv som din allra bästa vän
 • Våga lära känna dig själv på djupet, dina behov, önskningar och din livsväg.
 • Öka ständigt på din självkärlek, din självkänsla.
 • Döm inte dig själv, tillåt dig att vara perfekt precis som du är.
 • Lev ditt liv efter det som känns rätt för dig, oavsett vad andra tycker och tänker.
 • Lyssna till och lita på din intuition.
 • Gör saker som får dig att må bra, som får dig att skratta och känna djup tillfredställelse.
 • Behandla dig själv med respekt i tankar, handling och ord.
 • Kliv upp på morgonen och behandla dig själv som en Gudinna, klä dig så att du känner dig vacker och bekväm. Får smink dig att må bra, sminka dig på ett sätt som plockar fram dina fördelar. Ät den frukost som din kropp mår bra av. Starta dagen med mjuka rörelser som väcker din kropp varsamt.
 • Våga vara dig själv.
 • Våga säga nej när du menar det och våga säga ja när det skänker dig glädje.

 

Så låt 2018 bli det år som du verkligen lär känna dig själv på djupet och vågar följa dina drömmar. Var livet självt, balansera den kreativa, kvinnliga energin med den manliga energin som får saker gjorda. Våga ta ansvar för att ditt liv följer dina önskningar.

 

Våga tro på de idéer som dyker upp, våga tro på att de kommer till dig av den högsta källan. Utmana dina rädslor och våga gå utanför din egen bekvämlighets zon. När du är ett med din högsta källa, den högsta energin för dig då kan du göra underverk. Det som ger dig glädje kommer också att generera glädje och ljus till andra. Som sökare så vill man göra något stort för andra, men man kan inte hoppa över sig själv. När du använder dig av din inre Gudinnas egenskaper så kommer det att generera glädje både för dig själv och andra.

 

Välj att lägga fokus på glädje, njutning och sinnlighet. En kvinna som verkligen njuter av sitt liv, sin kropp, sin kvinnlighet utstrålar välmående och sensualitet. Detta är när inre skönhet förverkligas i yttre skönhet. Det har ingenting med ålder eller utseende att göra.

 

Periodens Gudinna: Ishtar

 

Den stora modersgudinnan i babylonisk mytologi. Hon representerar den gudomliga kvinnligheten i alla dess aspekter: Helande, beskydd, moderskap, visdom, sensualitet, kreativitet, styrka och fruktbarhet.

Ishtar påminner oss om att ha en uppriktig önskan att tjäna andra och att det är något underbart. Men att ge av dig själv utan att ge upp dig själv. Att dela med dig till andra ska ge dig energi, inte ta din energi. Finn och respektera dina egna gränser.

 

Periodens Soulstyling:

Blått hjälper mig idag att ha tålamod och att reducera min stress.

 

Periodens recept: Gudinnebollar

När du vill få Gudinnornas hjälp med att förverkliga det du vill uppnå.

 

1,5 dl cashewnötter

1 dl kokosflingor

2 dl torkad och blötlagd mango

6 st torkade och blötlagda aprikoser

3 urkärnade dadlar

2 msk kokosolja

1 msk vaniljpulver

1 knivsudd caynnepeppar

1 msk macapulver

 

Kör nötter och kokosflingor till ett fint mjöl. Tillsätt resterande ingredienser och kör till en jämn smet. Forma till bolla och rulla i riven kokos.

 

Ha nu en härlig start på 2018! Sätt på musik som får dig att må bra, sjung med i glädje och släpp blockeringar i ditt halschakra.

 

För dig som vill inspireras till att läsa mer om det som Gudinnorna uppmuntrar oss till. Såsom självkänsla, lära känna sig själv, lyssna till intuitionen, behandla dig själv som en Gudinna, klä sig i skönhet och chakra balanserande. Så har jag ett verkligt super pris på Soul Beauty Magasin i den här perioden 5-12/ 1 2018.

Du får alla 4 pappersmagasin, det senaste numret, e- magasin. Plus recepthäftet för endast: 600:- inkl. frakt ordinarie pris: 914:-

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *