Gudinne coachning 21/10- 4/11

Gudinne coachning 21/10- 4/11

 

Gudinnorna säger full fart framåt! Gör det du tror på, stå upp för det du tror på. Välj kärlek i stället för rädsla nu. Våga!

Var en föregångare för andra, låt ditt ljus få lysa upp andra och lysa upp hela världen. Om du är beredd att gå vidare i livet och inte fastna i det gamla så kommer automatiskt gamla gräl och konflikter bli lättare att hantera.

Var ärlig mot dig själv, se in i ditt hjärta och du kommer att veta sanningen. Fokusera på det du verkligen vill och var villig att ta emot det. Känn dig värdig att ta emot det bästa för just dig här och nu.

Fokusera på tystnad för att höra din inre vägledning, det finns mycket esoterisk information för dig att ta del av just nu.

Du har så mycket att vara tacksam för i ditt liv, ha fokus på det istället för på brist. Så är det lättare för dig att finna det du söker. Höj din energi, din glädje energi. Ge dig själv den kärlek och omvårdnad som du skulle ge ett litet barn.

 

Umgås med nära och kära och känn kärleken som finns där.

 

Periodens Gudinna:

Brigit

Hon är en keltisk trippel gudinna. Hon representerar ungmön, den närande och kärleksfulla modern och den gamla visa kvinnan. Hon vill påminna oss om att vara klara över våra avsikter, vara ett ljus i mörkret och att komma i kontakt med vår egen styrka.

 

Soul Styling:

När jag har haft mycket stress omkring mig och känner ilska och irritation. Så väljer jag att omge mig med ljusblå nyanser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *