Färginspiration för 2024

Wow jag känner mig verkligen taggad inför 2024 och dess vibrationer. Jag känner att det här är året då vi verkligen har chansen att få leva ut vår egen inre gudinna till 100%.

Färgvibrationerna som jag ser inför detta år är spektrat från rosa till orange och alla nyanser däremellan som aprikos, persika mm

Rosa för mig står för kärleken till oss själva och en väldigt feminin energi. Medan den orange färgen står för den där inre styrkan och passion. Så när vi kan kombinera dessa så kan det inte bli annat än ett år då vi hittar den där styrkegudinnan inom oss och att vi blir duktiga på att hitta balansen mellan att vara mjuka och snälla mot oss själva men samtidigt jobba utifrån den där inre styrkan som gör att vi når våra mål med lätthet.

Jag hoppas att du är lika taggad som jag på ett nytt år och att du låter dig inspireras av kommande poddar, böcker och kiurser som kommer under 2024.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *