En spännande vecka

Har haft en vecka när jag hunnit med mycket mycket spännande saker. Tagit hand om mig själv och varit på yoga. Jag har varit på nätverkslunch med ett kvinnligt nätverk, där Anna-Lena Tegebro hade en bra föreläsning. Jag har även varit på ett Bloggevent hemma hos Uppsalas största bloggare Anne von Porat, som driver bloggen Veckomagasinet. Där jag fick en spännande pratstund med Rosie Björkman som är sierska, häxa och författarinna  och har en väldigt djup kunskap som var spännande att ta del av. Du kan läsa mer om henne på jolandadentredje.nu.

tjäna-pengar-010

Här ser du mig och Rosie och Jasmin

Fotograf: Anne von Porat

 

I kväll blir det en god middag med ett stort gäng vänner och sen bär det av på Lets Dance, liveinspelning. Ska bli spännande att se i verkligheten istället för tv rutan. Så många plus på måbra kontot den här veckan.

 

Veckans lärdom: Var sann mot dig själv till 100%.  Gör ett val, säg inte ja jag skulle vilja men har inte råd/ tid just nu. Vill du något så gör du det. Du ser till att fixa pengar och tid för det om det är viktigt. Och när du tagit ett beslut så dyker det upp vägar för dig att fixa det. För att du går ut med intentionen att fixa det. Är det så att du inte vill, säg då NEJ och lägg ingen mer tid och energi på det. Så var sann mot dig själv och välj att lägga energi på det som du faktiskt vill göra till 100% och sluta använda ursäkter för dig själv. Lev ditt bästa liv här och nu och våga följa det du vill och som du känner är rätt. Hitta inte på ursäkter för att slippa leva ditt allra bästa liv. 

Vilka ursäkter har du haft idag för att sabba för dig själv?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *