DU ÄR UNIK!

Du duger precis som du är!

Tänk vad vi kunde göra livet så mycket lättare för oss själva om vi bara kunde inse att vi duger precis som vi är.

Att våra kroppar är vackra precis som de är.

Att vi är de bästa föräldrar som vi kan vara här och nu.

Att vårt hem duger fast grannen har något annat.

Att vårt jobb är ok, fast någon annan har ett annat jobb som verkar roligare, mer spännande.

Att vår familj är precis lika fin fast någon annan lägger upp drömbilder på Facebook.

Vi kan njuta precis lika mycket om inte mer av vår semester fast någon annan är på ett annat ställe som vi får för oss ger en bättre känsla.

 

Tänk att det faktiskt även finns de som är avundsjuka på ditt liv och önskar att de fick byta med dig. Efter alla kvinnor jag jobbat med så vet jag att alla har sina rädslor att jobba med och sina idéer om varför inte de duger. Så du är inte unik i just rädslor och dålig självkänsla, men du kan förändra ditt sätt hur du ser på dig själv och hur du tänker om dig själv och just ditt liv.

 

Vi lägger alldeles för mycket tid och energi på att tro att gräset är grönare på andra sidan. I stället för att lägga den tiden och energin på att njuta till fullo av vårt liv och skapa magi för oss själva!!!

 

Om vi bara kunde älska oss själva så mycket att vi inser att vi är unika, att vi alla bidrar med vårt unika sätt. Vi duger precis som vi är. Älska dina vänner och bekanta för dom som de är och vad de bidrar med här på jorden. Men ännu viktigare, se dig själv som en unik och speciell kvinna som är tacksam för det du har och följer dina drömmar <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *