Väck din inre livskraft

Ett av mina bästa tips är att börja använda dig av färg och form medvetet. Färg hjälper oss att läkas, inspireras, slappna av och bli mer kreativa. Alla färgers unika energier kan hjälpa dig att balansera dina energier på olika områden och på så sätt lättare ta dig igenom det du tycker är tufft och istället skapa ditt eget drömliv.

Även olika former hjälper oss med stöttning av dess energier för att vi lättare ska kunna hylla vår inre kvinna.

Så istället för att bara ta något ur din garderob på morgonen, känn in vad du behöver för färg och form som din egen energistödjare den här dagen. Om du använder makeup så kan du även där välja färger som stödjer dig för dagen. Samma sak med dofter på tillexempel duschcreme, parfym mm. Tips här är att köpa kroppsprodukter utan doft och blanda i några droppar av en eteriskolja med hög kvalitet för att få din doft för dagen.

Om du behöver mycket energi så kan det krävas starkare färger, men om du istället behöver lugn o ro så kan du med fördel använda dig av mjukare nyanser.

Gult är en bra färg att använda dig av när du känner dig trött och känner att du behöver boosta ditt självförtroende.

Lila är bra när du öva på att lita till din intuition och vill våga drömma lite större.

Orange kan du med fördel använda när du behöver känna dig mer kreativ och vill leva din passion, då är den en perfekt energistödjare för dig.

Så titta igenom din garderob, vilka färger dominerar där och vad säger den färgen om dina energier just nu?

Vill du lära dig mer om färger och former så har jag skrivit en bok som heter Soulstyling by Marina Thorzelius, finns på bland annat Adlibris.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *