Nu är mina kortlekar här

Äntligen så är mina egna kortlekar här. En gudinnekortlek som inkluderar de 7 chakragudinnorna. För mig finns det 2 typer av gudinnor, de som vi är vana att att höra om som Afrodite, Hathor osv. Men för mig finns också ytterligare en gudinnenivå med så hög energi att det endast går att se dem som en fantastisk vacker energi, so känns så fridfull.

Jag ville få med båda dessa energier i min gudinnekortlek och därför är bilderna på kortleken väldigt transparanta.

Sen finns även en Soul Styling kortlek, där du får vägledning till färger att omge dig med. Då färger påverkar oss väldigt mycket, så är det ett väldigt bra sätt att bli medveten om vilka färger du omger dig med. Detta är något som jag använder mig väldigt mycket av i min egen reading Soul Styling.

Kortlekarna innehåller 44 kort och du kan använda dom att dra ett kort för dig själv men de fungerar också jättebra att använda när du gör readings för andra.

Priset är 320:-/ styck och 42: i frakt

Vid köp av båda kortlekarna så bjuder jag på frakten.

Beställ genom att maila mig på: marina@hjartatsvag.com