Gudinne coachning 26/7 – 9/8

Gudinne coachning 26/7 – 9/8

 

Innan höstens intåg så är det hög tid höja dina energier, att plocka fram din inre styrka, din inre Gudinna.

Det viktigaste för att höja dina energier och hamna där du vill vara energimässigt för att dra till dig det som du vill få in i ditt liv är din egenkärlek. Kärleken till dig själv. Att älska sig själv kan tyckas svårt men är nödvändigt i din önskan om att må bra och nå dit du vill.

Börja med att tänka varje val du gör att du gör det av kärlek till dig själv. Vad väljer du då? Vad väljer du att göra idag av kärlek till dig själv?

Skriv en lista på det som du kommer på och börja göra med av det.

Att skratta höjer även det dina energier. Umgås med vänner som får dig att skratta, titta på roliga klipp på youtube. Se till att du får skratta varje dag.

 

Be Gudinna Demeter om hjälp och vägledning i dina meditationer. Denna grekiska Gudinna vill påminna oss om att vi behöver behandla oss själva med samma respekt, tålamod och kärlek som vi skulle ge ett litet barn. Vi behöver låta vår mjuka och förlåtande sida på ta plats även för vår egen räkning. Ge dig själv tillåtelse att vara ”good enough”.

Låt den djupt lila färgen hjälpa dig att göra dig fri från de tankar som begränsar dig i denna period. Genom kläder, makeup, inredning eller omslut dig i denna färg när du mediterar.

Var uppmärksam på vilka personer som du träffar på, de kan finnas någon där som kan ge dig hjälp i hur du ska kunna nå dina mål. Detta kan göra att du når dina mål snabbare än du hade räknat med. Mycket kan komma att ske på kort tid. Kom ihåg att vara tacksam över det du redan har, ha känslan av frid och lycka, så når du snabbare dit du vill.

Höj dina energier är den här periodens tema, fundera över hur du höjer dina egna energier.