Min nya reading

Min nya reading, Gudinnekraft

Ett coachande samtal där vi gör en tidslinjeläsning för det som blockerar ditt energiflöde och hindrar dig från att leva din fulla potential just nu. Vi tittar på vad som är din inre gudinnas önskningar för dig och vad gudinnorna har för meddelanden till dig här och nu.

Jag aktiverar även din inre gudinna.

Den här readingen tar ungefär 2 timmar, görs både på plats och via telefon.

Intropris 2200:-, kommer att höjas när jag höjer mina priser den 1/7 2024

Ny kortlek

Efter att ha jobbat som gymnasielärare i många år och sett hur tonårstjejerna har mått sämre och sämre så kände jag att jag ville skapa något som kan hjälpa redan små tjejer att bygga en starkare tilltro till sig själva. Att inspirera dom till att tänka positiva tankar om sig själva, att känna att dom duger precis som dom är. Att vägleda dom till att gå in i sig själva och finna svaren, att jobba med positiva affirmationer.

Min tanke var att skapa denna kortlek för dom riktigt små tjejerna, men när jag visat den för äldre kvinnor så vill de också ha en. Så jag ser att den är bra även för att stödja sitt eget inre barn. När vi läker det inre barnet på oss själva så är vi ju bra inspiratörer för de små.

Varje kortlek innehåller 60 kort och kommer i en organza påse.

Jag tar bara upp förbeställningar och skickat till tryckeriet på måndag 29/4. Så vill du beställa till de små tjejerna i ditt liv och dig själv? Skicka ett meddelande före måndag till mig.

Lite exempel på kort, texten över fotona som bara är till för att skydda mina foton

Pris 369:- + frakt. Vid köp av 3 eller fler så bjuder jag på frakten.